Meteen naar de inhoud

Over ons

Meteor BV is een modern bouwbedrijf en stelt zich ten doel middels innovatieve en bewezen technieken de bouw mede te hervormen. De tijd van massieve bouw is niet langer actueel door veranderende wetgeving, veranderend klimaat en de behoefte aan meer – en vooral beter controleerbaar comfort inzake verwarmen en koelen. En dat begint bij de trias-energetica: eerst een betere schil en luchtdichting en daarna de rest. Energiearm, minder-massa-bouw , dus geen stenen of beton meer en daardoor niet-accumulerende bouw staan nu aan de basis van het bouwen van betere woningen. 

Meteor BV is gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van woningen met een staalframebouw constructie. METEOR BV heeft kennis van alle facetten van de moderne bouw en neemt het gehele proces van ontwerp, via vergunningen tot de complete bouw voor haar rekening. Een mooi, energie-arme, moderne en betere woning waarin het fijn leven is, is het eindresultaat. 

Meteor BV bouwt is begonnen in Noord- en Oost-Nederland en is nu actief in geheel Nederland met regionaal verankerde partners.

METEOR BV

Kantoren: Koriander 24, 7891 WS Klazienaveen

Fabriek: Industriestraat 7, 7891 GV Klazienaveen

Direct telefoonnummer verkoop: 06-28871836

emailadres  INFO@METEORBV.NL